•12:05 AM





Waiting???
erkkk~

im waiting for my tablet baru laaa.hahah.
waitinglah kalo2 ada org nk bagi FREEEE k?kehkeh..
ada sape2 nk bagi FREE k?ehem3..>_<
dipendek kan cerita phone2 ku dah nazak2 je..
syang kot nk jual balik..sbb tu guna je la selagi boleh..tak pom passs je lah kat adik2..maen pusing2 phone..
tapi angah kedekut kali ni!

almaklumlah ni haaa Blackbiri2 dia br beli tuh..tu yg touch tu bkn nye nk bg sebijik kat sini..sabor je laa..
xpe2..kita g cari tablet la g up skit agi..lalalalal..jgn jelezzz.kihkih..>_<

memandangkan tiga2 bijik phne ku dah ondway kritikal..maka kena lah survey2 phone..
phone pertama, LG yg mama bg~ dah terus xdpt nk connection..nk call mama pom xdpt..byk kali mama call xdpt..last2 dia call sbijik lagi br dpt.tgk2..hmm pham dah..

 phone kedua sony ericson ku yg dr zaman CFS bertahun2 dgn ku pom dah selalu cpt kena demam panas~
kejap demam kejap sihat..haihhhh..phone ni dr zmn matrik agi selalu demam panas2..lpas tu nk beli je phone baru br je g survey2..alih2 eh2 dah sihat..dah ok balik.hahaha.sampai lah skrg dia bertahan dgn baek nya..cuma bateri dia dah x sihat laaa..cpt sgt abis bateri...pening2...
 pling lama aku pkai phone sony tu laaa..dlm lebih dari 3 thn jgk..siap bt essay agi pasal phone ni..nak taw citer dia??search la post  bawah2..ada je..tp plezz jgn gelak.
kerana sekali anda jumpa post tu makna nya anda gelak PECAH BILIK..
HEHEHEH..

Ok phone ke 3..yg skrg ni.nokia..hmm yg ni skrg ok lagi..sihat waafiyat la lagi tp slalu jgk stuck!kdg2 x sihat jgk..tgk keadaan..myb sbb ak slalu guna semua application dia dan maen intenet byk sgt kot.ahahah>_<
haishhhh..nk kena beli yg baru jgk nmpk gayanya..baru pakai la jgk dlm setahun lbh bbrp hari or bln..seingt ak beli bbrp hari sebelum puasa tahun lps..masa tu sblum ak masuk hospital.kehkehkeh

pendek kata dan panjang kata tu lah riwayat phone2 ak..
smlam g la jgk survey2 blackbiri2 gan whitebiri2..ada yg berkenan tapi mahal la plak..huhuh..
berkenan kat whitebiri2...

whitebiri2 tu adalah blackberry tapi warna putih tuan puan..jagn pening ye=p

tapi....
setelah g survey2 punya survey berkenan la jugak kat samsung galaxy tab...


owhhh perghhhh...tapi...sdg menunggu....hmmm entah..tgh pkir2..heheh

ku menunggu~






ku tetap menungguuu....>_<




|
This entry was posted on 12:05 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 kata-kata curiga:

On July 28, 2012 at 9:37 PM , the tempo of life said...

smart ah handphone ni. berkenan plak