•5:38 AM


berhabukk fuhhh fuhh..nk tulis sikit....
bosan2 tahap dewa duk dlm bilik sesorg ni..huhuhu

exam oh exam...
ok dipendek kan cerita belum sempat orang lain start exam ak dah start exam...
itulah u ak ni pelik bin ajaib kan..mmg macam ni,pelik2 sikit..dah tu 3 subjek plak tu di awalkan dr tarikh exam yg sebenar..HUHUHU..makan jatung ulam hati la study sampai nk pecah kepala..orang lain tgh syokkkkk2 berstudy weeek...dan aku???hmmm~





klo dulu UiA ni ada study week bbrp hr je.tp masuk sem ni study week dia bnyak la sikit..tapi tidak bagi ak dan clasmate ak..apa daaaa..lecrer bikin kacau mau kasi itu test awal dari org lain punya test final maaa..huhu..sbb tu la kena exam awal..time orang laen kalut2 balik bercuti time study week ak duk pulas2 nk perah otak exam kat hall..pastu time orang laen start exam final ak bercuti laaa.HAHAHA..tapi.....tapi..tapi....

mendung tak selalunya cerah bak kata orang...

ak punya 3 paper je yg awal..lagi 3 paper camner??gap 12 hari tuk paper yg ke empat!!
makkkk oiii!!..lama kan kan kan?hahah

owh ini membuat ku lemak sedikit tuk malas ke malasan la kan nk study..ape lagi..berjalan laa kita..huhuhu..tapi paper yg ke 4 5 n 6 tu hujung2 kot..dah la ada gap 1 hr 1 hr je antara tu..heeee..seram jugak laa..orang laen dah abis paper final..ak baru nk exam final balik..sadisss duk uia sorang2 camni..dah la rumate2 abis awal..huhuh..sabor je laa..

alang2 tu ada la g survey tempat tuk program time cuti ni..so,kami berempat pegi ke PERAK~
sebuah kereta je..time lalu tu jumpa lah CENDOL BAKAR~
haaaa..mcm mane ek?spt dlm gambar ni laa..
yg ni cendol durian dan pulut..blh refill taw..HEHEH

opsss satu lagi cendol ni siap blh drive thru lagi..haaaa..sedap je..alang2 tu makan jugak otak2..kat kedai tu bkn jual cendol je..ada lagi cucur udang,nasi ayam dan sbg nya...



dan akhir kata jom lah kita stdy sikit2...mood study tu ada lagi..
exam x abis lagi cik kak oiiiii~
jgn nk merdeka horay horay sgt..bhaya...



esok sy balik..tiket flight pom dah booking..so, apa lagi gap 12 hari kena la balik 3 4 hari kan kan kan..hehehe..balik dulu ye..jgn jeles2 sape2 yg exam tu..tatata..




|
This entry was posted on 5:38 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 kata-kata curiga:

On December 30, 2012 at 6:41 AM , Cik Mun said...

mun tahu psal cendol bakar ni..dulu pernah masuk tb..

 
On January 6, 2013 at 5:18 AM , Nurul Jannah said...

wah..ada poster exam PMUKM la kat sini..hehe^_^

 
On September 6, 2016 at 8:29 AM , Пётр Ларионов said...

Оцените:) индивидуалки Москвы. Обаятельная и привлекательная познакомиться с состоятельным мужчиной для совместного проведения времени. Не салон. Фото 100% мои.