•9:05 AM



pssssstttt~ korang nk taw satu citer tak??

orang kata tak kenal maka x cinta..bila tak kenal kena lah kenal br taw kan..
opsss!! sori klo ayat pening.haha


hr tu terbekenalan dgn sorng ni..
org nye comel..dia suka msuk blog ni..
meh kita curi gmbr dia 1.heheh>_<
TADAAAA!!


yg mulut bird tu dia lah.HAHAH
ok dik jgn marah..gurau je.haha
name die aQilah...
dia suka stalk baca2 sni..
ni kira surprise tuk dia..
sorilah dik akk termgarut kat sni plak..

ni pesanan tuk bdk PMR diatas:

kalau bersungguh2..3 4 minit je dah masuk bila study..insyallah bi iznillah!!
tapi kalo malas dtg myerang dan  tak bersungguh 3 4 jam pom habuk tak masuk....

Allah x semstinya membri apa yg kta mahu..
tapi..
Dia memenuhi apa yg kita prlu..
stiap apa yg tjdi xde yg sia2..
ssngguhnya Allah mAha bjksna yg telah mnentukn yg trbaik utk stiap umatnya.. 
berusahalah sekuat mungkin..insyallah k.asma doakan kejayaan di gengaman adik2 semue..

Allah is always by your side :) 

GUDLUCK dik PMR(^_^)


|
This entry was posted on 9:05 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.