•9:49 PM


baru habis exam 1 paper~
n tomorow kena bagi ceramah plak..
text ceramah maen hentam kuar mulut je lah..karang2 macam tu je..haishh

wish me luck ok!!
asgment nk hantar pom blom siap...sabor jelah..
TQ kepada kamu yg tolong kejut sy exam tadi pagi..haaa gelabahhh xbagun pagi.dahlah smlm tido lewat. tak sahur plak tu..mama call kul 430 pg angkat jap..lepas tu sambung tido.huahuahua>_<


siap cakap gan mama ape tah tadi..
tp rasa nya mcm ckp..

"hmm..ye2..ma,awal sgt ni..bgun mkn roti air j..bye"

~zzZZzz..smbung tido~

tiba-tiba.... 
tgk jam...erkkkkkk~

PUKUL 6???

msg "org tu" masuk pom xsedar..kul 6 pg baru tersedar...
erkkkk!hancussss harapan nk sahur..macam nk makan apa je..
padahal makan roti/kurma dengan air je pom.haha>_<

then,lpas tu br lah reply msg org tu..
terus ada org risau kan sy bila xbgn sahur...
BEest jugak ada orang take care ni.hahahha..ckp lee nk tido 30 minit...

 nk tido jap je..ingt kan xde org kejut..

tiba2 msk msg~

tak sedar lagi..

lps tu ada org  tu call~
erkk br tersedar bunyi phone dia call..

ok fine dah pkl 740 pg..
org tu suruh bgn study..exam kul930..huhuh
ok bagunlah..itulah kisah untuk hari ini yg tak terbangun sahur..


sekian~
hahahah


Biarkanlah air mata mengalir kerana diberi PETUNJUK, drp tergoda dgan SYAITAN yg TERKUTUK..
Biarkanlah air mata mengalir kerana TAKUT API NERAKA, dripda terus mjadi HAMBA ALLAH yang DURHAKA..
Biarkanlah air mata mgalir krna rindukan SYURGA, daripada terpesona dgan DUNIA hingga DIRI tiada HARGA..



Semoga kita semua selalu dalam Naungan Allah SWT.
Ya Allah tunjukilah kami ke jalan yang lurus. jalan yang Engkau redhai...






terima kasih awk tolong kejut..laen kali kejut awal ckt...
ingt kan dah lupa mcm slalu.
terimbau kenangan ramadhn yg lepas time kat hospital ada org tu tlg risau..heee(^_^)

ceritanya??lain kali

butbuy~
adiosss~






|
This entry was posted on 9:49 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.