•9:39 AM




pintu oh pintu...
satu misteri telah menghimpit kejadian yang tidak diduga malam ni..
satu tragedi yang myebabkan kerja2 menyelamat terpaksa berlangsung selama lbh kurang 2 jam
balik2 dari terawih masuk bilik jap....

 dan........

bermulalah sebuah kisah....

......pintu...


aku cuba untuk membukanya..sekuat hati..tapi malang nya...ada susuatu yang menghalang...

mujurlah pd ketika itu shbt ku tqah turut bersama..kami terkunci dari dalam..ahhh!

mula2 terasa bagai rumate ku yg dua org tu maen2..sbb masa slps terawih td aku pulang awal..dan secara kbetulan tqah mmg awl lagi ada dalam bilik..
tanpa menghiraukan mrk aku pulang dan meninggalkan mrk..katanya pjah n wani nk ke kiosk kejap..so ak pulang la dulu..

masa terasa pintu x boleh bkak tu ingat kan mrk berdua pegang pintu dari luar..tapi...setelah sekian lama aku menolak dan tqah try jgk bkak2 tarik2..eh2..xdpt..cubalah msg mrk berdua..so sememang nya mrk tidak berda diluar bilik..


erkkk jadi siapa yang pegang dari luar???


jadi mmg btl PINTU NI LOCK AND ROSAK XBOLEH BKAK...

"INI BUKAN MAEN2..INI KENYATAAN RUMATE2 KU"(laungku dari dalam bilik)

tu lah ayat ak gan tqah sampai tergolek2 gelak nk bg pjah gan wani pcaya yg kami x de lock dr dalam sbb diorg try bkak gan kunci pom tak jalan.hahaha..

mrk diluar cuba jadi hero kami..diorang tendang lah.tolak lah..nk try pecahkan lah..tapi malangnya.....semue x jadi..huhuhh

akhirnya terpaksa call maintance...

dtglah 3 4 org abg maintance ni cuba pnye cuba pecahkan tombol lah bagai tendang lah ape semua x jadi..jadiiiiiii terpaksalah mrk memanjat level 3 ni dan masuk melalui tingkap untuk myelamatkan kami..weoweoweoweo>__<
hahahhaha

hampir 2 jam mrk cuba berusaha meyelamatkan kami mangsa terkunci ni...pintu bilik kat uia ni safety security dia mmg terbaek..lock semue mmg susah lah nk pecahkan...

kata abg maintance tu...:
"dik,kami xdpt nk pecahkan pintu ni..safety pintu ni susah nk tembus..tombol dia dan pintu ni mmg tebal..laen ckit dr mahalah2 laen..kalo mahalah laen sng ckit..tp mahalah ni safety dia terbaek.."


erkkk~
pendek kata....esk x g class laaa terkurung kat cni la jwb dia.huhu~



dan setelah 2 jam  lebh kurang..tombol dan segala yang dipintu kami di gergaji besinya sehingga putus dan KAMI BEBASSS!!hahaha

terima kasih kat maintance2 yang susah2 pnjat tingkap naek level 3..hahah..dahlah tinggi meniti dari tingkap ke tingkap plak tu tuk masuk pecahkan pintu..huhuhu

tocey2..


hari ini dalam sejarah..lawak3 >_<





|
This entry was posted on 9:39 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.