•6:01 AM


hari ni tetiba rasa nk search someting kat fb..tetiba terlintas...
"kalau saya xbagi link PSKH kat dia..tapi......"
oooo...mesti dia taw jugak klo dia terpikir macam saya pikir...
macam mana ni??
mesti dia dapat taw gak..taw macam maner??
search je la kat pakcik google nie..adoii~
rasa nya dia dah taw kot apa itu PSKH...
its true awak??
haaa..dah2 jangan buat2 xtahu...
tak kisah pom=p
memang nak suruh baca tahu pom sebenarnya tapi bukan sekarang..
tapi kalo dah tahu nak buat macam mane...okey je(^_^)v




This entry was posted on 6:01 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.