•4:39 AM

saya cuai...=)
tahu kah anda apa itu cuai??hehe
cuai itu careless...antonyms dia careful..
dalam definasi lain..

not paying enough attention to what one does...
haa sudah,mengarut2...


pendek kata hari ni cuai tertinggal 2 biji phone dan beg duit kat dewan kuliah..jarang2 berlaku kot kecuaian camni.saya bukan nya jenis cuai..tetiba je ari ni..nasib baik jumpe balik..lari2 kot g balik kat hall cari..penat2!!yang paling risau phone je..banyak contact number dalam tu..dah la banyak program tengah setup..number2 tu ofcoz la nyawa..huhu..
nasib la 2nd kuliah tak start agi..kat hall sebelum tu saya duk barisan paling depan..depan lecturer..hehe..senang cikit nak fokus n mudah nak tanya..
kan senang..kal0 duk nun jauh belakang kang tido plak..
lecturer political science ni dah la cakap laju..terpegun!!hilang tumpuan sikit confem xpaham sampai sudah..hee..
fuhh!!jenuh nak tangkap..fluent..laju cam kilat..hehe..
so stop kat sini dulu..ada keje..tata



This entry was posted on 4:39 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.