•4:18 AM


ni lah bumi atap biru..hoho

pemandangan dari sudut...yang bawah ni bagunan rektor..
masuk je main gate terus nampak kat area bulatan..




Alhamdulilah..akhirnya sampai jugak kat bumi atap biru ni..lama dah kot tinggalkan bumi atap biru ni..hehe.dalam lebih kurang dekat2 1 bulan..hmm~rindu lah atap biru!!..haha

so bermula lah kisah saya as a student..kne buat asigment2 la jap lagi ni ditambah plak dengan aktiviti2 lain..tapi tadi lecture pom tak masuk g kelas..only 1 class je Dr masuk tadi..bahagia~

Bermulalah kisah alam sibuk...hope ada kekuatan untuk sem ni...scdule sem ni agak padat..tak taw la apa akan jadi nanti..kalau boleh nak abis kan degree dalam masa yang pling cepat..maybe 3 tahun or 3thn setengah je..so,kena lah ambek subjek n contact hour banyak2 every sem..hope my pointer ok..tapi boleh k??
kalo single major biasa orang buat pom 3thn setengah..
tapi kalo sy nak major and minor boleh ke buat dalam masa 3thn setengah or 4tahun??

Dengan subjek major lagi dengan subjek minor gan course lain agi...??alhamdulilah sem lepas dah declare major..so sem ni rasa macam nak minor..sempat agi sebelum graduated dari sini..hehe..tapi nak terjun bidang apa ye??minor gan course ict??
Law??Political Science??Psyclogy??
BENL(bachlr English &Language)??or minor Economic and Bussiness???
buat double degree boleh tak??hehe
waaah tamak nya nak belajar..hak3
hmm~tengah difikirkan..

logo UiA...

pray for me ok!!gudluck to myself n all my friends..
(^___^)v



This entry was posted on 4:18 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.