•6:14 AM





sebenarnye dah nk off berbloging jap..tp ttiba2~
jeng3..jeng jeng~


adalah plak Cik nazzuha ni tag..tag ape ni?? KLIK CNI
confiuss jap..tgk2..owhhhh~
heeee..lawa k??macam x layak je nk join PERADUAN BELOG TERCANTIK....siapa lah ak dimata mu..xlayak pom~hahah

ok2..bertafakur sejenak..
nk k x ni?
atas permintaan sahabat2 Miss SnoW...ok2..
 i join..klo ade rzeki mane taw kan??haha..
nk join mesti le ade syarat2 die kan kan kan??
so, syarat tuan penganjur adalah:



*Dah soheh2 wajib kena follow blog  Tuan Penganjur kan kan kan...

next,

*Buat lee entri pasal contest ni

lpas tu....

*Blog korang kena la kemas,lawa,cun melecun
(ok blog cik Snow simple je ok..kemas x??)

dah semue tu...

*Tag pada member2 seramai yg mungkin (limit 5 org n diorg wajib taw)

apa agi??

*Link blog korg kat ruang komen entry contest ni

*Tarikh tutup akan diumumkan pd 15 Jan akan dtg..

*Dah penat2 tu..sure2 lah korang kena bagi lee link yg btol..jgn silap bagi sbb setiap pnilaian akn d buat mlalui kretviti n syart2 yg tersedia..(ada paham ka??)

*terbuka tuk ladies n gentlmen shj..hahah


And bila Miss Snow jalan2 ada lah berkenan blog2 ni..heee..lawa2,content pom suka baca..simple but nice lah..jom2 join peraduan ni bsama2~
(^__^)

yaya


*so,Gudluck semue!! (^_^)v








|
This entry was posted on 6:14 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 kata-kata curiga:

On January 2, 2012 at 6:48 AM , Miss Zue said...

uhuiii..nama misszue paling atas..hehe thx..cmna la miss snow leh terpikir nak tag misszue ni..adoii

 
On January 2, 2012 at 7:49 AM , Miss SnOW said...

heeee~ tag Miss Zue sbb bile Miss SnoW start bjln2 melihat alam tgk2 ade blog yg comel...so tgk pnye tgk..bekenan laa.haa..ape agi....kihkih~
(^__~)v