•3:58 AM









salam sahabat2 Miss SnoW sekalian!!

dah lama rasa x update..dah setahun..hahah..ye ye je..owh dah 100 lbh kot follower..uishh mcm xcaya..sbb blog ni br je bt balik..sblm ni ade blog tp dah remove,then bt balik yg baru..hampir 7 bulan gak blog ni di private kan..

kenapa??

hmm adelah sebab2 tersendiri..so terpaksalah private kan kejap..

kejap k 7 bln tu??heee~ 

kepada sahabat2 yg baru singgah Miss SnoW pnye blog jagan segan2 follow Miss Snow ye..then jgn lupe tinggalkan jejak korang kat chat box..nati blh la Miss Snow g lawat2 korg~

Anyway,Miss Snow tgh diambang exam sbnar nye..br lps 1 pAper!huuu~

so  xsempat sgt la nk update sgt..Almaklumlah final exam.huuuu~

nasib baek lah sem ni 7 subjek bkn 8..klo x...ewwww~
pengsan!!

bdk Degree macam nie lah rutin die,xsama mcm zmn CFS dlu..klo nk abis cpt kenalah pulun subjk bnyak2 ckit br abis cpt..klo UiA macam tu lah..xtaw la plak U laen2..(^_^)

abis cpt blh la continue Master plak..ape2 pom doakan yg terbaek tuk Miss Snow ea..



Oopsss !!jap3!!sebelum tuuuu~

Miss snow pilih 3 follower bertuah tuk promote diorg~

jeng jeng jeng!!

sbnar nye entri kali ni nk ucap TAHNIAH n TIMA KASIH kat  kwn Ucu  n HD  n Mell sbb  diorg follower

Miss SnoW yg ke 100 and 101 n 102..heee~



kawan2 laen jgn kecik hati..nati Miss Snow promote korang laen kali plak..

so klo nk terjah blog diorang sila la klik cnie cnie cnie

thankx semue...(^__^)


|
This entry was posted on 3:58 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 kata-kata curiga:

On January 3, 2012 at 12:30 AM , HD said...

thank you so much...

 
On January 3, 2012 at 4:51 AM , Miss SnOW said...

welcme(^__^)