•7:29 AM


Sebenarnya dah lama nk post entry ni tapi x sempat-sempat nak menulis panjang-panjang,tulis sikit masuk draf,tulis sikit masuk draf,al maklumlah sekarang musim submit asgment and presentation..alahai baru je lepas 1 midterm paper and 2 nd midterm paper,terus dah kena submit asgment,report bagai,penat betul.huhuhu..tu laa jadi lagi student,sape suruh...(~__~)

okey2~sebenarnya dalam kekalutan yang memeng kalut ni,terselit 1 kisah!
arghhhh!confem korang x tahu lah..boleh kerat kuku la punya..
sape tahu ce angkat kaki nk tengok sikit(dah2 jatuh)=p
sebenarnya pada tarikh ni macam-macam berlaku.tarikh ni la jugak terlahir lah insan yang bernama_______.
dan pada tarikh ini lah jugak sepupu saya melangsungkan pertunangan nya dengan pilihan hati secara gilang gemilang nya..!haa mcam majlis kawin pom ada..haishhh~baik bt majlis kawin terus...settle.HAHAHA..

Eh eh cop2~PADA tarikh ni jugak rumate bt surprise touching2 sweet2 la..korang nak taw kenapa?kihkihkih..bufday budak yang sedang taip-taip tulis-tulis post ni laaa..HAHAH..

tapi.......
majlis sepupu tu x dapat pegi..sebab kat klantan,so tengok gambar kat FB je lah..
okey berbalik pada kisah ak dan rumete cik pjah!
Haaaa,...cik pjah ni bt surprise ala-ala sweeeeet la konon...

Al kisah,hari sabtu tu ajak dia kuar g JJ wangsa maju laa..saja nk g makan2 beli barang,kebetulan minggu ni dia banyak asgment nk kena hantar,jadi x balik laa dia,cik rumate wani balik peghok..tinggal lah kami berdua...
sebenarnya nk ajak cik Pjah ni makan Pizza Hut,nk celebrate bufday laa..alih2 mana ada pizza Hut kat JJ tu.. xjumpa...terpaksa lah g KFC...KFC pom KFC lah!! janji kenyang! perut duk nyanyi-nyanyi dar pagi lagi x makan..kul 12 br kitornag kuar lepas basuh baju,kemas2 segala..mmg lapor tahap cipan la oiiiii..org makan tgh hr..kita makan pagi *pengsan* (@___@)

ok..bila smpai KFC tu kitrg order la sama,tp set laen2..dua2 dah kebuluran tahap cipan!alih2 akak cashier tu salah dengar order si pjah ni..macam blur2 je muka akk india tu..sy oreder KFC yg percik combo tu,pjah punya order yg nasi ayam tu...tapi akk tu x bg nasi lagi...kata nya nasi xde,kena tggu~dah la salah bgi,pastu order laen laen dia bg~berasap la si Pjah ni...merah muka dia tahan marah tgh lapo2 ni..kami pom duduk je laa...smpai kat meje......

Pjah: "eh duk jap,ak nk g tengok nasi dah ada k belum"

sy: "okey"
*sambil tggu dgn muka sedih kelaparan tggu nasi.huhuhu*

lama la jugak si pjah ni pegi..intai-intai la jugak kat cashier tu,kot2 dia pegi marah akk india tu ke.ape ke..xde pom,duk balik..
*duk sorang-sorang kat meje*

tiba-tiba......

datang lah pjah ni masuk kat pintu dengan kotak kek!! smbil senyum sedepa
HAAAA...SECRET RECIPE!


sambil dia gelak-gelak..."weh terharu tak ak  kuar g beli kek kat ko?sweeet tak ak?ak nk celebrate bufday ko.heeee"

HAHAHAHAH

patutlah lama..rupe-rupe nya pegi kuar beli kek!hahahah..
terbaik lah muka di tadi serius giler macam nk g marah akak casher tu tp alih2 g tempat laen..aiyoooo..

apa lagi bergambarlah kami dgn kek..
celebrte berdua je taw!hahah..susah pjah nk blnja ni..dia beli kek coklat indulge~~yummmy2..dia nk beli banan cake choc faveret sy..... tp xde..
so choc indulge je ada..rembat je la mane ada kata dia..hahaha


so,makan kek dulu smbil tunggu nasi ayam kami...ayam ada,nasi xde,rembat kek la jwb dia.HAHAH..smbil2 makan nasi smpai,so, ape lagi bungkus balik kek,makan kat bilik!mmg kenyang tahap gapan ooooiiii~nasi ayam percik KFC lagi,kek lagi...kenyang mak aiii x yah cakap, tu pom buat balik ayam KFC gan cheese wedge..ahaha..lawak2..
makanan bnyak,celbrate berdua..pening-pening.mana nk taw dia nk g beli kek segala mkanan tu..
apa apa pom terima ksih pada Pjah yg sudi celebrate bufday rumate dia yg comel ni.HAHAHAH>__<


 
Apa-apa pom thanks to Allah coz give me a lovely frend and lovely family...
terima ksh pada Allah kerana mberi kesempatan untuk bernafas di muka bumi ini..ku pohon moga ditambahkan rasa kecintaan pada Nya...




Dan kepada arwah papa,
terima ksh kerana membesar kan saya sehingga lah skrg umur sy sudah 2_  tahun..thankz to mama krn banyak bg sokongan,thankz to mimi ngah,wani dan org2 yg sy sayang kerana tanpa korang sy x kan sekuat ini..doakan sy habis Degree dgn scepatnya..insyallah x lama lagi,dan mohon di panjangkan juga doakan sy berjaya smbung PhD secepat mungkin..




|
This entry was posted on 7:29 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.