•8:19 AM



hai3
SELAMAT HARI RAYA!!
opss lambat dah tapi nk wish jgak..tak abis lagi raya..x sempat2 nk update..
almaklumlah sibuk sikt(^__^)
eh3 bnyak citer plak raya kali ni..heheheh..

bnyak mjls kawin..haaaa!
tahniah kwn2 sek rendah,skolh menegah dulu2,kwn2 uia,sadara mara dan semue2 lah..hehehe
semue pakat kawin sy g je..mkn freee tuu..
raya kali ni sempat menjejak kan kaki k PERLIS..
HAAA~umah sape??jeng3~

sebenar nya nk bt surprise kat someone ni..alih2 sy plak yg kena surprise balik.HAHAH
OPSSS! APE JADI?


erkkk~ tgk je lah gmbr ni ea..malas nk citer sgt.haha


sebenarnya pegi mjls kawin abg long ehemm kat perlis..cun2 kak ipar dia plan gan sy..kami jd geng.hahah..xde sape taw sy kat perlis..termasuk lah enchik ehemm dan long..wlaupom dia duk tnye2..heeee~

sy di myorok kan dirumah pengantin di perlis..di nyorok kan k menyorok??hahah.sama je..
sehinggalah pada hari akad nikah abg n akk ipar dia di perlis tu..enchik eham tnya sblm tu nk kemana pom x gtaw dia...konon nya nk g merantau bwk diri..muhahah>__<
konon2 nk bt surprise sy muncul masa mjlis kawin tu..hehehe

tapi alih2 enchik ehemm mcm dapat rasa kan kewujudan keberadaan kehadiran  sy di rumah bakal kakak ipar dia tu...>__<
(skrg kakak ipar dah.dah akad nikah kan.heeee)
alih2 citer dia jdi laen...
enchik ehem2 yg bt surprise kat sy balik...br je nk kecewa merajuk sbb....
 tapi tiba2..........hmmmm~
apa??.HAHAHA...secretttttt~






ni gambar abg sulung ehemm n kakak ipar beliau..majlis pada 25 ogos lalu di rumah pihak permpuan di Kangar Perlis dan di rumah famili beliau semalam.. 1 sept..di area Batu Cave,gombak sana lah..mjlis kat dewan..

sweettt kan mrk..smoga long syafiq n kak ana kekal shingga k syurga..




ni nk kawin jgk nih..HAHAHAH>_<
sape nk lamar ni=p




|
This entry was posted on 8:19 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.