•5:30 AM

fuh fuh fuh!!
sakit tangan ooi..
akhirnya dgn segala usaha yg ada bermulalah kisah sy dan kain2 felt~
klo nk taw..pg ni tetiba rajin melonjak2..hehe..
dgn segala usaha bergerak lah k sogo n cari2 kain felt tu...kul 10 pagi lagi kot g area2 sogo...owhhhh biaq betoii.HAHAH..
maen jalan je..alang2 nk cari plastic yg protect tab sekali..dia pnye cover dah msk angin..x lawa..abis RM30..nasib2~

dgn segala kesungguhan yg ada..balik2 je dr kedai terus g jahit felt ni..TADAAAAA!



OK TAK??

HEHEHE..rumate kata kemas..tp sy kata x ok sgt..mcm kureng skit..tp xpe..ni br percubaan pertama..x penah jahit craf2 mcm ni..
baju kurung,jubah, langsir,cadar tu penah la jahit ckt2..
sbb baju kurung,jubah, langsir,cadar mama terima tempahan ckt2..ada lah dia bt bisnes ckt2..jdi tolong2 tu boleh lah sikit2...cadar pengantin pom ada..time2 raya mak aiiii..mmg x cukup tgn..pekerja mama 2 org tu pom x cukup..kena tambah pkerja...sape2 nk tempah boleh lah klo nk tempah cadar langsir tu,macam2 ada..sebelah rumah je ofis mama..hehehe

eh2 agak2 boleh tak klo saya bt jual craft2 felt??
ada k org nk tempah??
(^__^)
NEXT nk bt beg plak..HEHEH




|
This entry was posted on 5:30 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 kata-kata curiga:

On September 29, 2012 at 8:16 PM , Eyesha Zaidin said...

wah!!...ada shopping bnyak tak alatan feltcraft??....haha...awk pergi kat kedai yg sha bagitau tu k?? ^^

 
On October 1, 2012 at 4:40 AM , Miss SnOW said...

hahaha..bnyak tu tak la sgt..ada la habis skali beli tu RM60 mcm tu.heheh

yup2 g kedai tu..hehe>__<

2 3 hri lagi nk g plak...ada brg nk beli lagi.kihkih>_<